Thursday, September 21, 2006

Second Wedding Anniversary @ Wilson




Believe it or not, it has been 2 years since we got married! We celebrated making past most celebrities length of marriage by going to an amazing new restaurant in Culver City called "Wilson" named after its chief.


My camera broke and when I took pictures of the food they came out pink! But I did manage to get a nice image of the restaurant from across the street and a picture of Rieko holding a dozen rose I surprised her with.


She got in the car and said "It smells like fresh herbs!", not realizing there was flowers in the backseat. Seeing her scream with surprise when she saw them about 20minutes into the drive to the restaurant was the highlight of the night for me.


The food was great; we had the chief’s sampler 6-course meal that we shared. We had fresh tomatoes w/goat cheese, seared scallops w/wasbi mash potatoes, a unique pasta with nuts that rieko was crazy about, and a slow roasted pork entree. YUM! It was a great night except for my camera malfunctioning.


おかげさまで2回目の結婚記念日。今回は月曜日ということもあって、かるーく食事に行くことに。トムの推薦でLAで話題のレストランウィルソンに行ってきました。


デビンと私はシェフのお薦め6品コース一人分をシェア。これにもう一つメインを頼みました。お店側のミスでコース料理だけがサーブされたんだけど、ホントにラッキー。これを一人で平らげる人がいるのかというほど、私たち2人共お腹いっぱいになりました。こちらは自家製オーガニックの野菜を使ってるのも特徴で、ベジタリアンメニューも充実してました。


私たちが食べたメニューは、4週類のトマトとゴートチーズ、さっとあぶったホタテとわさび風味マッシュポテト、イチジクのソテーとゴルゴンゾーラのフライ、アーモンドとプチトマトの入った季節の野菜スパゲティー、煮込みポーク、とデザートのピーチコブラでした。ピーチコブラについてきたカスタードソースはめちゃめちゃおいしかたっけど、私もデビンもフルーツコブラはちょっと苦手なので、デザートはちょっとがっかり。でもその他の5品はどれもシェフのセンスが光るおいしくて楽しい料理でした。


食事もとっても楽しかったけど、今回はちょっとディナーにという予定だったので車の後部座席に花束を見つけた時には、もうビックリ。実は車に乗った時に、いつもと違うハーブみたいな匂いがするっと言った私。でも暗かったし全然気がつかなかったんですね、おまけにカードまでもらって感激です。デビンに感謝の夜でした。

0 Comments:

Post a Comment

<< Home